Mexicaanse deken

mexicaanse dekens

Mexicaanse dekens

Ga direct naar onze winkel en bekijk alle Mexicaanse dekens.

Kleurrijkere dekens vindt u ze niet. Ze zijn beschikbaar in vele kleuren en worden door ons direct uit Mexico geïmporteerd. De toepassingsmogelijkheden van deze decoratieve dekens zijn talrijk. Als plaid, als bedsprei, als tafelkleed als badlaken, als picknickkleed. Maar ook voor achterop de motor. Hiervoor verkopen we trouwens handige riempjes.

De dekens zijn beschikbaar in vele maten. Zo hebben we ook kleine formaten die als tafleloper of als sjaal te gebruiken zijn.

Grofweg zijn er drie typen Mexicaanse dekens : de serape, de falsa en de indiaanse deken.

Mexicaanse serape deken

De Serape

De serape is de bekende gestreepte deken. De dekens hebben altijd een hoofdkleur (effen banen) en daarnaast vaak vele banen in alle kleuren van de regenboog. Maar ook 2 of driekleurige dekens zijn beschikbaar.  Meer info over onze serape dekens.

Mexicaanse falsa deken

De Falsa

De falsa, van oorsprong een zadeldeken. Altijd  3of 4 kleuren. Een grof geweven deken. Meer info over onze falsa dekens.

Mexicaanse diamond deken

De indiaanse deken

Onder de indiaanse deken scharen we alle andere Mexicaanse dekens die we verkopen. Zeer populair zijn onze diamond dekens. Maar dekens met karakteristieke maya patronen als de thunderbird en de zon zijn beschikbaar. Meer info over onze Mexicaanse indiaanse dekens.